STN EN 30326-1: 1996 (01 1420), Mechanické kmitanie. Laboratórna metóda hodnotenia kmitania sedadiel vozidiel Časť 1 Základné požiadavky - Žiaran, Stanislav; Stein, Juraj; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto národná norma je identická s EN 30326-1: 1994