STN EN 30326-1: 1996 (01 1420), Mechanické kmitanie. Laboratórna metóda hodnotenia kmitania sedadiel vozidiel Časť 1 Základné požiadavky - Žiaran, Stanislav; Stein, Juraj; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto národná norma je identická s EN 30326-1: 1994
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Juraj Stein, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy