STN ISO 10227: 2000 (01 1426), Skúšanie a hodnotenie vplyvov nárazov (jednoduchých otrasov) na človeka/analógie človeka. Technické hľadiská. Pokyny. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10227: 1996
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy