STN ISO 8569: 1999 [neplatná] (01 1430), Mechanické kmitanie a otrasy. Meranie a hodnotenie vplyvov otrasu a kmitania na citlivosť zariadenia v budovách. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 8569: 1996