STN ISO 8608: 2000 [neplatná] (01 1430), Mechanické kmitanie. Profily povrchu cesty. Zaznamenávanie nameraných údajov. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8608: 1995