STN CR 12349: 2000 (01 1466), Mechanické kmitanie. Zdravotné vplyvy kmitania na ľudské telo. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s CR 12349: 1996