TNI CR 1030-2: 2000 (01 1470), Kmitanie pôsobiace na ruky. Pokyny na zníženie nebezpečného kmitania Časť 2 Riadiace opatrenia na pracoviskách - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s CR 1030-2: 1995