TNI CR 1030-2: 2000 (01 1470), Kmitanie pôsobiace na ruky. Pokyny na zníženie nebezpečného kmitania Časť 2 Riadiace opatrenia na pracoviskách - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s CR 1030-2: 1995
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy