STN ISO 8727: 2000 (01 1475), Mechanické kmitanie a otrasy. Expozícia človeka. Biodynamické súradnicové sústavy. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8727: 1997