STN EN ISO 266: 2000 (01 1601), Akustika. Normalizované frekvencie (ISO 266: 1997). - ŽIaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 266: 1997