STN EN ISO 266: 2000 (01 1601), Akustika. Normalizované frekvencie (ISO 266: 1997). - ŽIaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 266: 1997
Táto norma nahrádza STN 01 1601 z júla 1986
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy