STN ISO 532: 1995 [neplatná] (01 1602), Akustika. Metóda pre výpočet hlasitosti. - Mihalčík, Ladislav; Pobjecký, Ivan; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 532: 1975
Táto norma nahrádza STN 01 1602 z 8. 6. 1965 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Mihalčík, Ivan Pobjecký, Drahomíra Sekerešová.
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy