STN EN ISO 3740: 2002 (01 1603), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Pokyny na používanie základných noriem (ISO 3740: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan; Čížek, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3740: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko