STN EN ISO 3740: 2002 (01 1603), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Pokyny na používanie základných noriem (ISO 3740: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan; Čížek, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise: č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3740: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko
Táto norma nahrádza STN 01 1603 z 17. 1. 1989 a anglické znenie STN EN ISO 3740 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis, Jan Kozák, Jaromír Čížek. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie, TNK 8 Akustika
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3740 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy