STN EN ISO 6926: 2002 (01 1616), Akustika. Požiadavky na vlastnosti a kalibráciu referenčných zdrojov zvuku používaných na určenie hladín akustického výkonu (ISO 6926: 1999). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6926: 2001 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko