STN EN ISO 6926: 2002 (01 1616), Akustika. Požiadavky na vlastnosti a kalibráciu referenčných zdrojov zvuku používaných na určenie hladín akustického výkonu (ISO 6926: 1999). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6926: 2001 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko
Táto norma nahrádza STN ISO 6926 z októbra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis, Jan Kozák. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie, TNK 8 Akustika
Keywords: normy