STN ISO 1999: 1993 [neplatná] (01 1620), Akustika. Stanovení expozice hluku na pracovišti a posouzení zhoršení sluchu vlivem hluku. - Louda, Ladislav; Millerová, Jarmila (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 1999: 1990