STN ISO 1999: 1993 [neplatná] (01 1620), Akustika. Stanovení expozice hluku na pracovišti a posouzení zhoršení sluchu vlivem hluku. - Louda, Ladislav; Millerová, Jarmila; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 1999: 1990
Spracovateľ: Ladislav Louda, Jarmila Millerová.
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy