STN ISO 8201: 1993 [neplatná] (01 1624), Akustika. Akustický nouzový evakuační signál. - Chlubna, Zdeněk; Millerová, Jarmila (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 8201: 1987