STN ISO 7196: 2001 (01 1625), Akustika. Frekvenčná váhová funkcia na meranie infrazvuku. - Krpčiarová, Mária; Bendis, Robert; Jandák, Zdenek; Millerová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 7196: 1997 v českom jazyku so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika