STN ISO 7196: 2001 (01 1625), Akustika. Frekvenčná váhová funkcia na meranie infrazvuku. - Krpčiarová, Mária; Bendis, Robert; Jandák, Zdenek; Millerová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 7196: 1997 v českom jazyku so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika
Spracovateľ: Mária Krpčiarová, Robert Bendis, Zdenek Jandák, Jarmila Millerová. Technická normalizačá komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie, TNK 8 Akustika
Keywords: normy