STN EN ISO 14163: 2001 (01 1627), Akustika. Pokyny na znížovanie hluku tlmičmi (ISO 14163: 1998). - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14163: 1998
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy