STN EN ISO 389-2: 2000 (01 1630), Akustika. Referenčná nula na kalibrovanie audiometrického zariadenia Časť 2 Referenčné ekvivalentné prahové hladiny akustického tlaku pre čisté tóny a vkladacie slúchadlá (ISO 389-2: 1994) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 389-2: 1996