STN EN ISO 389-2: 2000 (01 1630), Akustika. Referenčná nula na kalibrovanie audiometrického zariadenia Časť 2 Referenčné ekvivalentné prahové hladiny akustického tlaku pre čisté tóny a vkladacie slúchadlá (ISO 389-2: 1994) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 389-2: 1996
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy