STN EN ISO 389-3: 2001 (01 1630), Akustika. Referenčná nula na kalibrovanie audiometrického zariadenia Časť 3 Referenčné ekvivalentné prahové hladiny sily pre čisté tóny a kostné vibrátory (ISO 389-3: 1994) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 389-3: 1998