STN EN ISO 389-3: 2001 (01 1630), Akustika. Referenčná nula na kalibrovanie audiometrického zariadenia Časť 3 Referenčné ekvivalentné prahové hladiny sily pre čisté tóny a kostné vibrátory (ISO 389-3: 1994) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 389-3: 1998
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy