STN EN ISO 15667: 2002 (01 1633), Akustika. Pokyny na znížovanie hluku krytmi a kabínami (ISO 15667: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Rozsíval, Tomáš; Čížek, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15667: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko