STN EN ISO 15667: 2002 (01 1633), Akustika. Pokyny na znížovanie hluku krytmi a kabínami (ISO 15667: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Rozsíval, Tomáš; Čížek, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15667: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis, Tomáš Rozsíval, Jaromír Čížek. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie, TNK 8 Akustika
Keywords: normy