STN EN ISO 11904-1: 2003 (01 1640), Akustika. Určenie imisie zvuku zo zdrojov zvuku umiestnených v tesnej blízkosti ucha Časť 1 Metóda používajúca mikrofón v skutočnom uchu (metóda MIRE) (ISO 11904-1: 2002) - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11904-1: 2002