STN EN ISO 11904-1: 2003 (01 1640), Akustika. Určenie imisie zvuku zo zdrojov zvuku umiestnených v tesnej blízkosti ucha Časť 1 Metóda používajúca mikrofón v skutočnom uchu (metóda MIRE) (ISO 11904-1: 2002) - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11904-1: 2002
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy