STN EN ISO 11690-1: 1999 (01 1651), Akustika. Odporúčané postupy na navrhovanie nizkohlučných pracovísk vybavených strojovými zariadeniami Časť 1 Stratégia znížovania hluku (ISO 11690-1: 1996) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11690-1: 1996
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy