STN EN ISO 11690-2: 1999 (01 1651), Akustika. Odporúčané postupy na navrhovanie nízkohlučných pracovísk vybavených strojovými zariadeniami Časť 2 Opatrenia na znížovanie hluku (ISO 11690-2: 1996) - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11690-2: 1996