STN EN ISO 1680: 2001 (01 1656), Akustika. Skúšobný predpis na meranie hluku šíreného vzduchom, vyžarovaného rotačnými elektrickými strojmi (ISO 1680: 1999). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1680: 1999