STN ISO 9296: 1995 [neplatná] (01 1657), Akustika. Deklarované hodnoty emisií hluku výpočtovej a kancelárskej techniky. - Sekerešová, Drahomíra; Janeček, Pavel; Millerová, Jarmila; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9296: 1988
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Pavel Janeček, Jarmila Millerová.
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy