STN EN ISO 5135: 2001 (01 1669), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu hluku koncových prvkov, koncových jednotiek a regulačných a uzatváracích súčastí vzduchotechnických zariadení na základe meraní v dozvukovej miestnosti (ISO 5135: 1997). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5135: 1998