STN EN ISO 5135: 2001 (01 1669), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu hluku koncových prvkov, koncových jednotiek a regulačných a uzatváracích súčastí vzduchotechnických zariadení na základe meraní v dozvukovej miestnosti (ISO 5135: 1997). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5135: 1998
Táto norma nahrádza STN 12 0018 z 30. 11. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy