STN EN ISO 11820: 1999 (01 1672), Akustika. Merania na tlmičoch hluku v mieste použitia (in situ) (ISO 11820: 1996). - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11820: 1996