STN ISO 10847: 2000 (01 1674), Akustika. Stanovovanie vloženého útlmu vonkajších protihlukových bariér všetkých typov na mieste trvalého uloženia (in situ). - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10847: 1997