STN EN ISO 2922: 2002 (01 1675), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom vyžarovaného plavidlami na vnútrozemských vodných cestách a v prístavoch (ISO 2922: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan; Čížek, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2922: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko