STN EN ISO 2922: 2002 (01 1675), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom vyžarovaného plavidlami na vnútrozemských vodných cestách a v prístavoch (ISO 2922: 2000). - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Kozák, Jan; Čížek, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2922: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 2922 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis, Jan Kozák, Jaromír Čížek. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie, TNK 8 Akustika
Keywords: normy