STN EN ISO 10846-3: 2003 (01 1676), Akustika a mechanické kmitanie. Laboratórne meranie vibračno-akustických prenosových vlastností pružných prvkov Časť 3 Nepriama metóda určenia dynamickej tuhosti pružných podpier na translačný pohyb (ISO 10846-3: 2002) - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10846-3: 2002