STN EN ISO 10846-3: 2003 (01 1676), Akustika a mechanické kmitanie. Laboratórne meranie vibračno-akustických prenosových vlastností pružných prvkov Časť 3 Nepriama metóda určenia dynamickej tuhosti pružných podpier na translačný pohyb (ISO 10846-3: 2002) - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10846-3: 2002
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy