STN EN 50125-1: 2015 (33 3504), Dráhové aplikácie. Podmienky prostredia pre zariadenia Časť 1 Koľajové vozidlá a zariadenia na koľajových vozidlách - Katuščáková, Gabriela; Cengel, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50125-1: 2014