STN EN ISO 10846-4: 2004 (01 1676), Akustika a mechanické kmitanie. Laboratórne meranie vibračno-akustických prenosových vlastností pružných prvkov Časť 4 Dynamická tuhosť prvkov iných ako pružných podpier pri translačnom pohybe (ISO 10846-4: 2003) - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10846-4: 2003