STN EN ISO 10846-4: 2004 (01 1676), Akustika a mechanické kmitanie. Laboratórne meranie vibračno-akustických prenosových vlastností pružných prvkov Časť 4 Dynamická tuhosť prvkov iných ako pružných podpier pri translačnom pohybe (ISO 10846-4: 2003) - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10846-4: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10846-4 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy