STN EN ISO 13567-1: 2003 (01 3104), Technická dokumentácia výrobku. Organizácia a pomenovanie hladín pre CAD Časť 1 Prehľad a princípy (ISO 13567-1: 1998) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13567-1: 2002