STN EN ISO 5457: 2000 (01 3110), Technická dokumentácia výrobku. Formáty a úprava výkresových listov (ISO 5457: 1999). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5457: 1999