STN EN ISO 5457: 2000 (01 3110), Technická dokumentácia výrobku. Formáty a úprava výkresových listov (ISO 5457: 1999). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5457: 1999
Táto norma nahrádza STN ISO 5457 z februára 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy