STN ISO 5455: 1995(01 3112), Technické výkresy. Mierky. - Drastík, František; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5455: 1979
Touto normou sa nahrádza STN 01 3112 z 24. 1. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Drastík, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy