STN EN ISO 3098-3: 2001 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 3 Grécka abeceda (ISO 3098-3: 2000) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3098-3: 2000
Táto norma nahrádza STN ISO 3098-2 z apríla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy